Over GHION

GHION verzorgt verloskundige cursussen voor verloskundigen, kraamverzorgenden en andere professionals.

Volg ons
Kraamverzorgenden basis

Kraamverzorgenden basis

€80
CATEGORIEËN:

Over deze cursus

Acute verloskunde voor kraamverzorgenden basis

Accreditatie: 4 punten

Gedurende de cursus leer je op een vernieuwende en gestructureerde manier naar de barende- en kraamvrouw te kijken en te handelen. De cursus bestaat uit een voorbereidende opdracht, korte theoretische introductie en scenariotraining.

 

Deze cursus is bedoeld als een eye-opener waarbij de protocollen van KCKZ (kenniscentrum kraamzorg) en de principes van de ambulance en verloskundigen (POET (Pre-hospital Obstetric Emergencies Training) en MOET (Managing Obstetric Emergencies and Trauma) )worden gebundeld tot één geheel. Hierdoor spreekt een ieder die zorg draagt voor de (aanstaande) moeder, dezelfde taal en leer je als kraamverzorgende breder te kijken wat leidt tot betere zorg.

 

Daarbij komen de volgende verplichte onderwerpen vanuit het KCKZ aan bod: uitgezakte navelstreng, fluxus post partum, pre-eclampsie/eclampsie, schouderdystocie, stuit en reanimatie van de natte neonaat.

 

De agenda biedt de mogelijkheid om op dezelfde dag nog een cursus te volgen. De lunch is dan gratis. Graag vermelden bij inschrijving.

Instructeurs:

Eerstelijns verloskundige

Eerstelijns verloskundige

Eerstelijns verloskundige

Eerstelijns verloskundige

Eerstelijns verloskundige

Eerstelijns verloskundige

Ambulance verpleegkundige

Ambulance verpleegkundige

Members

Our course begins with the first step for generating great user experiences: understanding what people do, think, say, and feel. In this module, you’ll learn how to keep an open mind while learning.

Total numbers of students in course