Over GHION

GHION verzorgt verloskundige cursussen voor verloskundigen, kraamverzorgenden en andere professionals.

Volg ons
0 student

Verloskunde voor kraamverzorgenden(ghion-basis)

Accreditatie: 4 punten

 

Begin tijd van de Cursus: 13.15u (registratie 13.00u)

 

Eindtijd van de Cursus: 17.00u

 

Hoelang de cursus duurt (tijd): 3,5 uur

 

Gedurende de cursus leer je op een vernieuwende en gestructureerde manier naar de barende- en kraamvrouw te kijken en te handelen. De cursus bestaat uit een voorbereidende opdracht, korte theoretische introductie en scenariotraining.

Deze cursus is bedoeld als een eye-opener waarbij de protocollen van KCKZ (kenniscentrum kraamzorg) en de principes van de ambulance en verloskundigen (POET (Pre-hospital Obstetric Emergencies Training) en MOET (Managing Obstetric Emergencies and Trauma) )worden gebundeld tot één geheel. Hierdoor spreekt een ieder die zorg draagt voor de (aanstaande) moeder, dezelfde taal en leer je als kraamverzorgende breder te kijken wat leidt tot betere zorg.

Daarbij komen de volgende verplichte onderwerpen vanuit het KCKZ aan bod: uitgezakte navelstreng, fluxus post partum, pre-eclampsie/eclampsie, schouderdystocie, stuit en reanimatie van de natte neonaat.

De agenda biedt de mogelijkheid om op dezelfde dag nog een cursus te volgen. De lunch is dan gratis. Graag vermelden bij inschrijving.

Indien interesse graag mailtje sturen naar info@ghion.nl

Cursusonderdelen zijn leeg

Instructeur

User Avatar Lian van Iersel

Gratis